Measure out the required amount of food. Wash vegetables, fruits, herbs, dry on paper towels. Remove the stem, seeds, and internal membranes from the bell pepper. Cut off the stems of the cucumber and cut in half. Peel the ginger root. Boil the quinoa.
Отмерьте необходимое количество продуктов. Вымойте овощи, фрукты, зелень, обсушите на бумажных полотенцах. У болгарского перца удалите плодоножку, семена, внутренние перегородки. У огурца отрежьте хвостики и разрежьте пополам. Корень имбиря почистите. Отварите киноа.
Prepare the tofu. Cut the tofu into medium pieces. Squeeze the juice of half a lime into a deep container, add soy sauce, stir. Add cheese to the mixture and let stand for 5 minutes.
Подготовьте тофу. Тофу нарежьте на средние кусочки. В глубокую емкость выжмите сок половинки лайма, добавьте соевый соус, перемешайте. В полученную смесь положите сыр, дайте постоять 5 минут.
While the tofu is marinating, fry the ginger in a pan with sesame oil for 2-3 minutes. Add the marinated cheese to the aromatic oil and fry until golden brown for 4-5 minutes. After frying, remove the ginger. Place the cheese pieces on a paper towel to remove excess grease.
Пока сыр тофу маринуется, обжарьте имбирь на сковороде с кунжутным маслом в течение 2-3 минут. В ароматное масло отправьте маринованный сыр и обжарьте до золотистого цвета в течение 4-5 минут. После обжарки имбирь уберите. Выложите кусочки сыра на бумажное полотенце, чтобы удалить излишки жира.
Grind the remaining products. Cut the cherry into two parts, bell pepper, and cucumber into medium-sized cubes.
Измельчите оставшиеся продукты. Черри разрежьте на две части, болгарский перец, огурец — брусочками среднего размера.
Collect the bowl. Place boiled quinoa in a deep bowl, place lettuce leaves, cherry halves, cucumber and pepper slices, and fried tofu next to it. Sprinkle sesame seeds on top.
Соберите боул. В глубокую миску выложите вареное киноа, рядом уложите листья салата, половинки черри, брусочки огурца и перца, жареный тофу. Сверху присыпьте кунжутными зернами.
Serve the quinoa bowl with soy sauce and freshly brewed green tea.
Боул с киноа подайте с соевым соусом и свежезаваренным зеленым чаем.