Measure out the required amount of food. Conveniently place them on your desktop. Prepare a mixer in a rectangular shape.
Отмерьте необходимое количество продуктов. Удобно расположите их на рабочем столе. Приготовьте миксер, прямоугольную форму.
Boil the syrup. Pour water into the pan, add sugar, add honey and glucose, turn on the heat at full power. After boiling, cook for exactly 11 minutes. It is important not to miss the moment when the syrup thickens, but does not yet become caramelized.
Сварите сироп. В кастрюлю налейте воду, засыпьте сахар, добавьте мед и глюкозу, включите огонь на полную мощность. После закипания варите ровно 11 минут. Важно не пропустить момент, когда сироп загустеет, но еще не станет карамелизированным.
Take care of the nuts. Heat the oven to 150-180 degrees, pour the almonds onto a baking sheet and let it warm up for 5-7 minutes. Then leave the nuts in the switched off oven.
Займитесь орехами. Нагрейте духовку до 150-180 градусов, миндаль высыпьте на противень и поставьте прогреваться на 5-7 минут. Затем оставьте орехи в выключенном духовом шкафу.
Prepare the whites. Using a mixer, beat the egg whites with salt until stiff peaks form.
Подготовьте белки. Миксером взбейте яичные белки с солью до устойчивых пиков.
Prepare the nougat. Pour the hot syrup in a thin stream into the protein foam, add vanillin. Whisk all the time, continue the procedure for 10-15 minutes.
Приготовьте нугу. Горячий сироп тонкой струйкой влейте в белковую пену, добавьте ванилин. Все время взбивайте, продолжайте процедуру 10-15 минут.
Form the nougat. Place warm nuts in the nougat and mix gently. Cover a rectangular pan with cling film. Place waffle after waffle on top of each other, brushing each with nougat. Cover the top with a waffle sheet and refrigerate for 6-8 hours.
Сформируйте нугу. В нугу выложите теплые орехи, аккуратно перемешайте. Прямоугольную форму застелите пищевой пленкой. Выкладывайте вафлю за вафлей друг на друга, смазывая каждую нугой. Сверху накройте вафельным листом и отправьте в холодильник на 6-8 часов.
Cut the nougat into pieces and serve with a cup of freshly brewed tea.
Нугу разрежьте на кусочки, подайте к чашечке свежезаваренного чая.