Peel the onion and cut into small strips. Boil 5 eggs and cut into medium cubes. Mash the fish thoroughly with a fork to make it more tender in the pie.
Очистите лук и нарежьте мелкой соломкой. Сварите 5 яиц и нарежьте средними кубиками. Хорошенько разомните рыбу вилкой, чтобы в пироге она была более нежной.
Prepare the dough: beat 2 eggs until fluffy and combine with oatmeal. Heat kefir and add to the egg mixture. Then add salt, yeast and mix well. Cover the dough with cling film and leave in a warm place for 10 minutes.
Приготовьте тесто: взбейте 2 яйца до пышной пены и соедините с овсяной мукой. Подогрейте кефир и добавьте к яичной массе. Затем добавьте соль, дрожжи и хорошо перемешайте. Накройте тесто пищевой пленкой и оставьте в теплом месте на 10 минут.
Prepare the filling: heat vegetable oil in a frying pan and fry the onion in it until golden.
Приготовьте начинку: разогрейте на сковороде растительное масло и обжарьте на нем лук до золотистости.
Combine fish, eggs, fried onions, green onions and mix well.
Смешайте рыбу, яйца, обжаренный лук, зеленый лук и хорошо перемешайте.
Place a third of the dough into the baking dish, distribute the filling evenly and fill with the remaining dough. Bake for 30 minutes at 180°C.
В форму для запекания выложите треть теста, равномерно распределите начинку и залейте оставшимся тестом. Запекайте 30 минут при 180°C.
Cut the finished pie into portions and serve.
Готовый пирог нарежьте на порции и подавайте.