Thaw the puff pastry for 1 hour. Remove the casing from the sausages. Wash the chicken egg. Preheat the oven to 180 degrees.
Слоеное тесто разморозьте в течение 1 часа. Сосиски очистите от оболочки. Куриное яйцо помойте. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the dough. Roll out the dough into a layer 5 mm thick, cut it into strips 2-3 cm thick.
Подготовьте тесто. Раскатайте тесто в пласт толщиной 5 мм, нарежьте его на полоски толщиной 2-3 см.
Prepare the sausages. Wrap each sausage in a strip of dough, twisting it in a spiral. Grease a baking sheet with vegetable oil and place the sausages on it.
Подготовьте сосиски. Каждую сосиску заверните в полоску теста, накручивая ее по спирали. Смажьте растительным маслом противень и выложите на него сосиски.
Bake sausages in puff pastry. Beat the egg a little and brush the dough with it. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 25 minutes.
Испеките сосиски в слоеном тесте. Немного взбейте яйцо и смажьте им тесто. Выпекайте в разогретой до 180 градусов духовке в течение 25 минут.
Serve the puff pastry sausages with a glass of cold milk.
Подавайте сосиски в слоеном тесте со стаканом холодного молока.