Sift the flour. Remove the butter and eggs from the refrigerator an hour before cooking to allow them to come to room temperature. Wash the chicken eggs. Separate the yolk from one egg. Remove the casing from the sausages. Heat the milk to 40 degrees. Preheat the oven to 180 degrees. Prepare your mixer and baking parchment.
Муку просейте. Сливочное масло и яйца достаньте из холодильника за час до приготовления, чтобы они нагрелись до комнатной температуры. Куриные яйца помойте. У одного яйца отделите желток. Сосиски очистите от оболочки. Молоко нагрейте до 40 градусов. Разогрейте духовку до 180 градусов. Подготовьте миксер и пергамент для запекания.
Prepare the dough. Mix milk with 1 tbsp. l. sugar, yeast and 3 tbsp. l. flour. Leave for 15 minutes.
Приготовьте опару. Смешайте молоко с 1 ст. л. сахара, дрожжами и 3 ст. л. муки. Оставьте на 15 минут.
Beat the eggs. Beat the eggs well with a mixer for 2 minutes, add the remaining sugar, beat for 1 minute, add salt, beat for another 1 minute.
Взбейте яйца. Хорошо взбейте миксером яйца в течение 2 минут, добавьте оставшийся сахар, взбивайте 1 минуту, добавьте соль, взбивайте еще 1 минуту.
Prepare the dough. Combine the dough, beaten eggs and flour, knead thoroughly. Add butter, knead for another 5 minutes. Leave the dough for 1 hour.
Приготовьте тесто. Соедините опару, взбитые яйца и муку, тщательно вымесите. Добавьте сливочное масло, вымешивайте еще 5 минут. Оставьте тесто на 1 час.
Prepare the sausages for baking. Divide the dough into 3 parts. Roll each part into a square 5 mm thick. Cut the square into strips 3-4 cm wide. Wrap each sausage in a strip of dough and place on a baking sheet covered with parchment. Leave for 10 minutes.
Подготовьте сосиски к выпеканию. Разделите тесто на 3 части. Каждую часть раскатайте в квадрат толщиной 5 мм. Разрежьте квадрат на полоски шириной 3-4 см. Каждую сосиску оберните в полоску теста, выложите на противень, застеленный пергаментом. Оставьте на 10 минут.
Bake the sausages in the oven. Mix the yolk with milk, brush the dough with a brush. Bake sausages in an oven preheated to 180 degrees for 25 minutes.
Испеките сосиски в духовке. Смешайте желток с молоком, смажьте тесто кисточкой. Выпекайте сосиски в разогретой до 180 градусов духовке 25 минут.
Serve the sausage rolls with a cup of aromatic tea.
Подавайте сосиски в тесте с чашкой ароматного чая.