Wash the chicken fillet and vegetables and dry with paper towels. Remove bell peppers from seeds, stems and internal membranes. Peel the onions and garlic.
Куриное филе и овощи вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Болгарский перец очистите от семян, плодоножки и внутренних мембран. Репчатый лук и чеснок почистите.
Make some crackers. Cut the crusts off the loaf slices and cut the crumb into cubes. Add dried herbs, pressed garlic and salt. Fry in a frying pan with butter until golden brown, about 3-4 minutes. Remove the croutons from the pan and cool.
Займитесь сухариками. С ломтиков батона срежьте корки, мякиш нарежьте кубиками. Добавьте сушеные травы, пропущенный через пресс чеснок и соль. Обжарьте на сковороде с маслом до золотистого цвета примерно 3-4 минуты. Снимите сухарики со сковороды и остудите.
Prepare the chicken. Cut the chicken fillet into thin strips. Sprinkle with sesame seeds and salt, stir. Heat the oil in a frying pan, fry the meat for 4 minutes, stirring occasionally. Cool.
Приготовьте курицу. Куриное филе нарежьте тонкими полосками. Присыпьте кунжутом и солью, перемешайте. Разогрейте на сковороде масло, обжарьте мясо в течение 4 минут, периодически помешивая. Остудите.
Combine the ingredients. Chop the Chinese cabbage and place in a deep bowl. Then add the bell pepper, cut into strips. Finely chop the onion and also place in a bowl. Add canned corn and chicken and season with salt if necessary. Mix well.
Соедините ингредиенты. Нашинкуйте пекинскую капусту, выложите в глубокую миску. Затем добавьте болгарский перец, нарезанный соломкой. Мелко нарежьте лук, также положите в миску. Добавьте консервированную кукурузу и курицу, при необходимости приправьте солью. Хорошо перемешайте.
Prepare the dressing. Squeeze the juice from the tangerine slices. Combine it with a garlic clove passed through a press, mayonnaise and soy sauce. Mix well.
Приготовьте заправку. Выжмите сок из долек мандарина. Соедините его с пропущенным через пресс зубчиком чеснока, майонезом и соевым соусом. Хорошо перемешайте.
Place the Jealous salad in a salad bowl, top with croutons and mozzarella balls, and pour over the dressing.
Выложите салат «Ревнивец» в салатник, сверху положите сухарики и шарики моцареллы, полейте заправкой.