Measure out the required amount of products and place them conveniently on your work table. Peel the onions and garlic. Cut the onion into quarters of rings, pass the garlic through a press.
Отмерьте необходимое количество продуктов, удобно расположите их на рабочем столе. Репчатый лук и чеснок почистите. Лук нарежьте четвертинками колец, чеснок пропустите через пресс.
Prepare the onions. Sprinkle the onion pieces with salt and sugar. Place in a preheated frying pan with 4 tbsp. l. oil, fry over medium heat, stirring, for 20 minutes.
Приготовьте лук. Кусочки лука присыпьте солью и сахаром. Выложите на разогретую сковороду с добавлением 4 ст. л. масла, обжарьте на огне средней мощности, помешивая, в течение 20 минут.
Boil corn grits. Boil water with salt and herbs. Add corn grits in a thin stream. Cook from the moment of boiling for 10 minutes, stirring the porridge frequently so that the contents do not stick to the bottom. Then add the garlic and cook, stirring constantly, until the porridge begins to pull away from the sides of the pan, about 30 minutes. Add onion and turmeric and mix well.
Сварите кукурузную крупу. Вскипятите воду с солью и травами. Тонкой струйкой всыпьте кукурузную крупу. Варите с момента закипания 10 минут, часто перемешивая кашу, чтобы содержимое не пристало ко дну. Затем добавьте чеснок, варите при постоянном помешивании до тех пор, пока каша не начнет отставать от стенок посуды, приблизительно 30 минут. Всыпьте лук и куркуму, хорошо перемешайте.
Prepare polenta for serving. Grease a large cutting board well with the remaining oil. Place corn polenta on it and smooth it out. Let cool and cut into pieces.
Подготовьте поленту к подаче. Оставшимся маслом хорошо смажьте большую разделочную доску. Выложите на нее кукурузную поленту, разровняйте. Дайте остыть и разрежьте на части.
Before serving, fry the corn polenta pieces in olive oil or heat on the grill.
Перед подачей куски кукурузной поленты обжарьте на оливковом масле или подогрейте на гриле.