Wash the mackerel thoroughly, gut it, cut off the head, cut it in half, and fillet it. Wash vegetables and herbs, dry on paper towels. Remove the stem and seeds from the hot pepper. Cut tomatoes and peppers into small pieces. Chop the onion and dill. Remove the seeds from the lemon slices and chop finely.
Скубрию тщательно вымойте, выпотрошите, отрежьте голову, разрежьте пополам, разделайте на филе. Овощи и зелень вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. У острого перца уберите плодоножку и семена. Помидоры и перец нарежьте маленькими кусочками. Лук и укроп измельчите. У долек лимона уберите косточки, мелко нарежьте.
Prepare the mackerel. Sprinkle fish fillets with salt and pepper. Place in a preheated frying pan with 3 tbsp. oil and fry for 3 minutes on each side.
Приготовьте скумбрию. Рыбное филе присыпьте солью и перцем. Выложите на разогретую сковороду с 3 ст.л. масла и жарьте по 3 минуты с каждой стороны.
Prepare the vegetables. Place vegetables and herbs in a deep container, add salt, add sugar to taste, and sprinkle with a small amount of lemon juice. Stir, place in a saucepan, pour in 1 tbsp. oils Boil from the moment of boiling for 5 minutes.
Приготовьте овощи. Выложите овощи и зелень в глубокую емкость, посолите, добавьте по вкусу сахар, сбрызните небольшим количеством лимонного сока. Перемешайте, отправьте в сотейник, влейте 1 ст.л. масла. Проварите с момента закипания 5 минут.
Place the mackerel on a wide serving plate. Spread the vegetable mixture on top.
Скумбрию выложите на широкую порционную тарелку. Сверху распределите овощную смесь.