Wash the pike perch well, dry with paper towels, and fillet. Boil the eggs hard, cool, peel. Wash and peel the vegetables.
Судака хорошо вымойте, обсушите бумажными полотенцами, разделайте на филе. Яйца отварите вкрутую, остудите, почистите. Овощи вымойте, почистите.
Prepare vegetable broth. Pour water into a saucepan, add whole onions and carrots, peppercorns, bay leaves, and salt. Cook for 20 minutes.
Приготовьте овощной отвар. Налейте в кастрюлю воду, положите целые лук и морковь, горошины перца, лаврушку, соль. Варите в течение 20 минут.
Prepare the pike perch. Place the fish pieces in a deep frying pan, pour in the vegetable broth so that the liquid covers the contents. Simmer over medium heat for 10 minutes.
Приготовьте судака. Кусочки рыбы положите в глубокую сковороду, залейте овощным отваром так, чтобы жидкость покрывала содержимое. Тушите на огне средней мощности в течение 10 минут.
While the pike perch is stewing, make the cream sauce. To do this, melt the butter, finely chop the eggs, and place in the melted butter. Stir, place on low heat and cook for 2-3 minutes. Season with salt and pepper to taste and stir.
Пока тушится судак, займитесь сливочным соусом. Для этого растопите сливочное масло, яйца мелко нарежьте, выложите в растопленное масло. Перемешайте, поставьте на небольшой огонь и проварите 2-3 минуты. Приправьте солью и перцем по вкусу, перемешайте.
Remove the pike perch pieces from the broth, place on serving plates, and pour over the creamy sauce.
Кусочки судака извлеките из отвара, выложите на порционные тарелки, полейте сливочным соусом.