Wash vegetables and herbs, dry with paper towels. Peel the onions. Remove the pit from the avocado. Set aside a few cilantro leaves for serving.
Овощи и зелень вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Репчатый лук почистите. У авокадо удалите косточку. Несколько листиков кинзы отложите для подачи.
Grind the food. Peel the avocado and cut into small cubes. Chop the tomatoes in the same way, after removing the seeds. Chop the onions and cilantro.
Измельчите продукты. Авокадо очистите от кожуры, нарежьте небольшими кубиками. Помидоры нарежьте аналогично, предварительно удалив семена. Репчатый лук и кинзу измельчите.
Assemble the salsa. Squeeze the juice out of the lime and sprinkle it over the avocado slices. Place in a deep salad bowl. Add tomato pieces, chopped onion and cilantro. Season with salt and pepper and stir.
Соберите сальсу. Из лайма выжмите сок, сбрызните им кусочки авокадо. Выложите в глубокий салатник. Добавьте кусочки помидоров, измельченные лук и кинзу. Приправьте солью и перцем, перемешайте.
Before serving, garnish the avocado salsa with fresh herb leaves and serve with the main dish.
Перед подачей украсьте сальсу с авокадо листиками свежей зелени, подавайте к основному блюду.