Peel the onions, turnips and potatoes and rinse under running water. Prepare your cake pan and baking parchment.
Очистите лук, репу и картофель от кожуры, промойте проточной водой. Подготовьте форму для выпечки пирога и пекарский пергамент.
Mix ingredients for dough. Take a convenient bowl and sift the flour into it. Add yeast and sugar. Heat the water to about 30 degrees and pour it into a bowl of flour. Add salt, pour in sunflower oil and stir until the consistency of thick sour cream. Cover the bowl with the dough with clean gauze or a towel and leave to “rise” for 30-40 minutes.
Смешайте продукты для теста. Возьмите удобную миску, просейте в нее муку. Всыпьте дрожжи и сахар. Нагрейте воду примерно до 30 градусов и влейте ее в миску с мукой. Посолите, налейте подсолнечное масло и размешайте до консистенции густой сметаны. Накройте миску с тестом чистой марлей или полотенцем, оставьте «подойти» на 30-40 минут.
Prepare the filling. Cut the potatoes and turnips into slices about half a centimeter thick. Heat water in a saucepan to a boil, add salt and boil the potato and turnip slices for about 3 minutes. Place the vegetables in a sieve and let the water drain. Cut the onion into half rings and fry in vegetable oil over medium heat until soft.
Приготовьте начинку. Картофель и репу нарежьте на кружочки толщиной примерно полсантиметра. Нагрейте в кастрюле воду до кипения, подсолите ее и отварите кружочки картофеля и репы около 3 минут. Выложите овощи на сито и дайте воде стечь. Порежьте лук полукольцами и обжарьте на растительном масле на среднем огне до мягкости.
Prepare the pie for baking. Preheat the oven to 180 degrees. Line the pan with parchment, grease it with butter and sprinkle with flour. Divide the dough in half. Pour the first part into the mold. Place potatoes and turnips on the dough in an even layer, add salt and pepper, and add a layer of fried onions. Top the pie with the second part of the dough. Distribute the dough evenly. Bake the cake for 45 minutes and then let cool, covered with a towel.
Подготовьте пирог к выпечке. Разогрейте духовку до 180 градусов. Застелите форму пергаментом, смажьте его сливочным маслом и посыпьте мукой. Разделите тесто пополам. Первую часть налейте в форму. Ровным слоем выложите на тесто картофель с репой, посолите, поперчите, выложите слой обжаренного лука. Сверху залейте пирог второй частью теста. Распределите тесто равномерно. Выпекайте пирог 45 минут, а затем дайте остыть, укутав его полотенцем.
Cut the pie into portions, place on plates, and top with sour cream.
Разрежьте на порционные куcочки пирог, разложите по тарелкам, полейте сметаной.