Thaw ground turkey in the refrigerator for several hours, if necessary. Rinse the rice well and boil until half cooked. Peel the onions and garlic. Wash and peel the carrots. Wash the chicken egg. Wash and dry the dill, separate the leaves from the stems, and set them aside for serving. Prepare your meat grinder.
Фарш из индейки при необходимости разморозьте в холодильнике в течение нескольких часов. Рис хорошо промойте и отварите до полуготовности. Репчатый лук и чеснок почистите. Морковь помойте и почистите. Куриное яйцо помойте. Укроп помойте и обсушите, отделите листья от стеблей, отложите их для подачи. Подготовьте мясорубку.
Prepare the minced meat. Finely chop the onion. Grate the carrots. Mix minced meat with rice, onion, carrots, salt, seasoning and egg.
Подготовьте фарш. Репчатый лук мелко покрошите. Морковь натрите на терке. Смешайте мясной фарш с рисом, луком, морковью, солью, приправой и яйцом.
Make the sauce. Finely chop the dill stems. Pass the garlic and dill stems through a meat grinder with a fine mesh. Mix with sour cream and salt.
Сделайте соус. Стебли укропа мелко порежьте. Пропустите через мясорубку с мелкой сеткой чеснок и стебли укропа. Смешайте со сметаной и солью.
Prepare the hedgehogs. Form small balls from the minced meat, place them in a saucepan, pour in the sauce, and mix gently. Simmer over medium heat with the lid closed for 30 minutes.
Приготовьте ежики. Из фарша сформируйте небольшие шарики, поместите их в сотейник, залейте соусом, аккуратно перемешайте. Тушите на среднем огне под закрытой крышкой 30 минут.
Serve the hedgehogs with dill stems, garnishing the dish with dill leaves.
Подавайте ежики со стеблями укропа, украсив блюдо листьями укропа.