Thaw pork and beef completely in the refrigerator. Wash the chicken eggs. Rinse the rice well and boil until half cooked. Peel the onions and red onions. Wash the cucumber. Wash and dry the parsley. Prepare your meat grinder. Preheat the oven to 180 degrees.
Свинину и говядину полностью разморозьте в холодильнике. Куриные яйца помойте. Рис хорошо промойте, отварите до полуготовности. Репчатый лук и красный лук почистите. Огурец помойте. Петрушку помойте и обсушите. Подготовьте мясорубку. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Make minced meat. Mince pork, beef, bacon and onions. Add rice, eggs, salt and black pepper. Mix thoroughly.
Сделайте фарш. Пропустите через мясорубку свинину, говядину, бекон и лук. Добавьте рис, яйца, соль и черный перец. Тщательно перемешайте.
Prepare the sauce. Whisk tomato paste with sour cream, mayonnaise and water. Add 0.5 cups of gherkin brine.
Приготовьте соус. Смешайте венчиком томатную пасту со сметаной, майонезом и водой. Добавьте 0,5 стакана рассола от корнишонов.
Bake the hedgehogs. Form small balls from the minced meat. Place in a baking dish, pour over the sauce. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 40 minutes.
Запеките ежики. Из фарша сформируйте небольшие шарики. Выложите в форму для запекания, залейте соусом. Запекайте в разогретой до 180 градусов духовке в течение 40 минут.
Prepare the salad. Cut fresh cucumbers and gherkins into strips. Cut the red onion into thin half rings. Mix cucumbers, onions, salad mix and vegetable oil.
Приготовьте салат. Свежие огурцы и корнишоны нарежьте соломкой. Красный лук нарежьте тонкими полукольцами. Смешайте огурцы, лук, салатный микс и растительное масло.
Serve the hedgehogs with gherkin salad, garnishing the dish with a sprig of parsley.
Подавайте ежики с салатом из корнишонов, украсив блюдо веточкой петрушки.