Pre-defrost the minced meat in the refrigerator completely for 4-5 hours. Rinse the rice well under running water. Peel the onion and chop finely. Wash the chicken egg. Wash and dry the dill, chop finely.
Фарш предварительно разморозьте в холодильнике полностью в течение 4-5 часов. Рис хорошо промойте под проточной водой. Репчатый лук почистите и мелко порежьте. Куриное яйцо помойте. Укроп помойте и обсушите, мелко покрошите.
Prepare the minced meat. Mix the ground meat with uncooked rice, chopped onion, salt, pepper and egg.
Приготовьте фарш. Смешайте мясной фарш с сырым рисом, нарезанным луком, солью, перцем и яйцом.
Form hedgehogs. Form small balls from the minced meat and place them in the bowl of a multicooker-pressure cooker.
Сформируйте ежики. Из фарша сформируйте небольшие шарики, выложите их в чашу мультиварки-скороварки.
Prepare the hedgehogs. Whisk the milk and flour and pour the resulting sauce over the hedgehogs. Cook in a pressure cooker on the “Stew” mode for 15 minutes.
Приготовьте ежики. Смешайте венчиком молоко с мукой, залейте получившимся соусом ежики. Готовьте в мультиварке-скороварке на режиме "Тушение" в течение 15 минут.
Serve the hedgehogs quickly, sprinkling them with chopped dill.
Подавайте ежики на скорую руку, посыпав их измельченным укропом.