Thaw the turkey in the refrigerator for 3 hours. Rinse the rice well and boil until half cooked. Wash and peel the beets. Wash the zucchini, remove the peel and seeds. Wash the chicken egg. Wash and dry the lettuce leaves. Prepare a meat grinder and a steamer.
Индейку разморозьте в холодильнике в течение 3 часов. Рис хорошо промойте и отварите до полуготовности. Свеклу помойте и почистите. Кабачок помойте, удалите кожуру и семена. Куриное яйцо помойте. Листья салата помойте и обсушите. Подготовьте мясорубку и пароварку.
Prepare the minced meat. Coarsely chop the turkey, beets and zucchini and pass through a meat grinder. Add egg, rice and salt. Mix well.
Приготовьте фарш. Индейку, свеклу и кабачок крупно порежьте, пропустите через мясорубку. Добавьте яйцо, рис и соль. Хорошо перемешайте.
Boil the hedgehogs. Form small balls from the minced meat. Grease the steamer bowl with vegetable oil. Steam the hedgehogs for 30 minutes.
Отварите ежики. Из фарша сформируйте небольшие шарики. Чашу пароварки смажьте растительным маслом. Варите ежики на пару в течение 30 минут.
Serve healthy hedgehogs on lettuce leaves.
Подавайте полезные ежики на листьях салата.