Wash turkey fillet and chicken fillet, dry and cut into small pieces. Peel and chop the onion. Pass chicken fillet and turkey fillet along with onions through a meat grinder. Rinse the rice and boil until half cooked. Wash, dry and chop the green onions, leaving two stems for decoration. Wash and dry the lettuce leaves.
Филе индейки и куриное филе промойте, просушите и нарежьте небольшими кусочками. Лук очистите и нарежьте. Через мясорубку пропустите куриное филе и филе индейки вместе с луком. Рис промойте и отварите до полуготовности. Зеленый лук промойте, просушите и измельчите, оставив два стебля для украшения. Листья салата промойте и просушите.
Form meat balls. Place the meat and onions minced through a meat grinder into a container, add rice and green onions, stir. Then add salt and dried garlic. Knead and beat the minced meat. Let the minced meat rest for 20 minutes. Make meat balls.
Сформируйте мясные шарики. Прокрученное через мясорубку мясо с репчатым луком выложите в емкость, добавьте рис и зеленый лук, перемешайте. Затем посолите и всыпьте сушеный чеснок. Вымесите и отбейте фарш. Дайте фаршу отдохнуть 20 минут. Слепите мясные шарики.
Bake the hedgehogs in the oven. Roll the prepared meat balls in flour. Pour and heat sunflower oil into a frying pan. Fry the hedgehogs on both sides until golden brown. Then place the hedgehogs on a baking sheet with parchment and bake in the oven at 180 degrees for 30-40 minutes.
Запеките ежики в духовке. Подготовленные мясные шарики обваляйте в муке. На сковороду налейте и разогрейте подсолнечное масло. Обжарьте ежики с двух сторон до золотистого цвета. Затем выложите ежики на противень с пергаментом и запеките в духовке при температуре 180 градусов 30-40 минут.
Place lettuce leaves on a plate, and on them a portion of hedgehogs with green onions. Place two green onions nearby for garnish.
На тарелку выложите листья салата, а на них порцию ежиков с зеленым луком. Рядом положите два стебля зеленого лука для украшения.