Rinse and boil the rice. Wash and dry the eggs. Peel and rinse the onions. Wash the bell pepper, remove the stem and seeds. Peel and rinse the radish. Then grate the onion, bell pepper and radish on a fine grater. Wash the parsley, dry and finely chop.
Рис промойте и отварите. Яйца промойте и просушите. Репчатый лук очистите, промойте. Перец болгарский помойте, удалите плодоножку и семена. Редьку очистите и промойте. Затем репчатый лук, болгарский перец и редьку натрите на мелкой терке. Петрушку промойте, просушите и мелко порубите.
Make hedgehogs. Combine ground beef and pork in a bowl. Add eggs, rice, onions, bell pepper, green radish, parsley, salt, ground black and white pepper. Mix thoroughly until smooth. Make balls from the minced meat.
Слепите ежики. Смешайте говяжий и свиной фарши в миске. Добавьте яйца, рис, репчатый лук, перец болгарский, зеленую редьку, зелень петрушки, соль, перец черный и белый молотый. Тщательно перемешайте до однородной массы. Из фарша слепите шарики.
Fry the hedgehogs. Heat a frying pan with sunflower oil. Roll each ball in breadcrumbs. Place the balls in a heated frying pan and fry over low heat on both sides for 20 minutes.
Обжарьте ежики. Разогрейте сковороду с подсолнечным маслом. Каждый шарик обваляйте в панировочных сухарях. Шарики выложите на разогретую сковороду и обжарьте на медленном огне с двух сторон в течение 20 минут.
To serve, place the prepared hedgehogs on a plate and place two gravy boats next to them: with ketchup and sour cream.
Для подачи выложите готовые ежики на тарелку и рядом поставьте два соусника: с кетчупом и сметаной.