Peel the onion and chop finely. Rinse the rice and boil until half cooked. To serve, rinse and dry the parsley. Prepare a frying pan with high sides.
Лук репчатый очистите и мелко нарежьте. Рис промойте и отварите до полуготовности. Для подачи петрушку промойте и просушите. Подготовьте сковороду с высокими бортиками.
Prepare the minced meat and form into hedgehogs. Mix minced meat, rice, onions, suneli hops and salt in a bowl. Stir and form meat balls.
Подготовьте фарш и сформируйте ежики. Смешайте в миске фарш, рис, репчатый лук, хмели-сунели и соль. Перемешайте и сформируйте мясные шарики.
Prepare the gravy. Combine sour cream, tomato paste, Dijon mustard and salt in a bowl and mix thoroughly.
Приготовьте подливу. Смешайте в миске сметану, томатную пасту, дижонскую горчицу и соль, тщательно перемешайте.
Bring the hedgehogs to readiness. Pour oil into a deep frying pan and heat it. Place the hedgehogs and fry on both sides for 15 minutes. Then pour in the gravy and simmer covered over low heat for another 20-30 minutes. If during this time the liquid has evaporated, add some water to the pan.
Доведите ежики до готовности. В глубокую сковороду налейте масло и разогрейте его. Выложите ежики и обжарьте с двух сторон в течение 15 минут. Затем залейте подливой и тушите под крышкой на медленном огне еще 20-30 минут. Если за это время жидкость успела испариться, долейте в сковороду немного воды.
Place the stewed hedgehogs along with the gravy in a bowl and garnish with a sprig of parsley.
Тушеные ежики вместе с подливой выложите в пиалу, украсьте веточкой петрушки.