Cut the chicken fillet into small cubes 0.5 cm * 0.5 cm. Rinse the rice and boil until tender. In a bowl, combine flax seeds, chia seeds, cheese, oregano and basil. Treat the egg with a 3% soda solution and rinse. To serve, wash the tomato, fresh cucumber and bell pepper. Then remove the stem from the tomato, cut off the ends of the cucumber, remove the seeds from the bell pepper and remove the stem. Then cut the cucumber, tomato and pepper into slices. Grease a baking sheet with olive oil.
Куриное филе нарежьте мелкими кубиками 0,5 см* 0,5 см. Рис промойте и отварите до готовности. В миске смешайте семена льна, чиа, сыр, орегано и базилик. Яйцо обработайте 3%-ым раствором соды и промойте. Для подачи помойте помидор, огурец свежий и перец болгарский. Затем у помидора удалите плодоножку, у огурца отрежьте концы, перец болгарский очистите от семян и уберите плодоножку. Затем огурец, помидор и перец нарежьте дольками. Противень смажьте оливковым маслом.
Prepare your hedgehogs. Mix chopped chicken, rice, salt and egg. Knead thoroughly and beat the mixture into a bowl. Then form the minced meat into balls.
Подготовьте ежики. Смешайте нарезанное куриное филе, рис, соль и яйцо. Тщательно вымесите и отбейте массу о миску. Затем сформируйте из рубленого мяса шарики.
Bake the hedgehogs. Mix chia seeds, flax seeds, dried basil and oregano in a bowl. Roll the meat balls in a mixture of seeds and herbs, place on a greased baking sheet and bake at 180 degrees for 40 minutes.
Запеките ежики. Смешайте в миске семена чиа, льна, сушеный базилик и орегано. Мясные шарики обваляйте в смеси семян и трав, выложите на смазанный маслом противень и запеките при температуре 180 градусов в течение 40 минут.
Place the prepared hedgehogs on a rectangular plate, next to them place the pepper, tomato and cucumber, cut into slices.
Выложите готовые ежики на тарелку прямоугольной формы, рядом выложите перец, помидор и огурец, нарезанные дольками.