Rinse the rice several times. Peel the onions, rinse and cut in half. Wash the parsley. Pass the turkey fillet through a meat grinder. Repeat the same with the greens and one half of the onion. Prepare a frying pan and a steamer.
Рис промойте несколько раз. Репчатый лук очистите от шелухи, ополосните и разрежьте пополам. Вымойте зелень петрушки. Филе индейки пропустите через мясорубку. То же самое повторите с зеленью и с одной половиной луковицы. Приготовьте сковороду и пароварку.
Make the base for the hedgehogs. Place the minced meat, onions minced through a meat grinder, and herbs into a deep bowl. Add salt and dill seeds there, mix thoroughly. Finely chop the second half of the onion and place in the pan. Do the same with sweet peppers. Cover the vegetables with water and blanch them until soft, about 3-4 minutes. Then add the ingredients to the minced meat and mix again.
Сделайте основу для ежиков. В глубокую миску переложите фарш, репчатый лук, пропущенный через мясорубку, и зелень. Туда же добавьте соль и семена укропа, тщательно перемешайте. Вторую половину луковицы мелко нарежьте и выложите в сковороду. Это же проделайте со сладким перцем. Залейте овощи водой и бланшируйте их до мягкости около 3-4 минут. Затем добавьте ингредиенты к фаршу и снова перемешайте.
Prepare the hedgehogs. Add the prepared rice to the minced meat, mix well until smooth. Form balls from the finished base, then place them in a steamer bowl. Cook the dish for 35-40 minutes.
Приготовьте ежики. К фаршу добавьте подготовленный рис, хорошо перемешайте до однородного состояния. Из готовой основы сформируйте шарики, после чего выложите их в чашу пароварки. Готовьте блюдо в течение 35-40 минут.
Serve appetizing hedgehogs as a main dish along with a light vegetable stew.
Аппетитные ежики подавайте в качестве основного блюда вместе с легким овощным рагу.