Prepare hedgehog foods with sweet chili sauce. Peel the onion and chop it. Wash the rice in cold water. Remove the peel from the garlic and chop it. Wash and chop the pepper.
Подготовьте продукты для ежиков со сладким соусом чили. Лук почистите, измельчите. Рис помойте в холодной воде. С чеснока снимите шелуху, покрошите. Перец помойте и измельчите.
Make sweet chili sauce. Grind the garlic and pepper in a blender. Add salt and wine vinegar. Blend again in the blender. Pour the mixture into a saucepan, add half the water. Bring to a boil. Add sugar. Reduce heat to low. Cook for 8-10 minutes. Dilute with remaining water. Separately, dilute corn flour in a small amount of water (50-70 ml) and pour into the sauce. Cook for another 10 minutes.
Сделайте сладкий соус чили. Чеснок и перец измельчите в блендере. Посолите, влейте винный уксус. Еще раз пробейте в блендере. Смесь перелейте в сотейник, добавьте половину воды. Доведите до кипения. Всыпьте сахар. Огонь убавьте до слабого. Варите 8-10 минут. Разбавьте оставшейся водой. Отдельно в небольшом количестве воды (50-70 мл) разведите кукурузную муку, влейте в соус. Готовьте еще 10 минут.
Prepare hedgehogs with sweet chili sauce. Add onion, rice, salt and pepper to the minced meat. Stir. Using damp hands, form into round patties. Fry the hedgehogs in a frying pan in oil on both sides until golden brown. Pour the prepared sweet chili sauce into the pan and simmer over low heat for 20-25 minutes.
Приготовьте ежики со сладким соусом чили. Добавьте в фарш лук, рис, соль и перец. Перемешайте. Сформируйте влажными руками круглые котлеты. Обжарьте ежики на сковороде в масле с двух сторон до румяного цвета. Влейте в сковороду готовый сладкий соус чили, тушите на медленном огне 20-25 минут.
Place the hedgehogs on a plate, pour over the sweet chili sauce and serve.
Выложите ежики на тарелку, полейте сладким соусом чили и подайте к столу.