Prepare food for hedgehogs with Japanese rice. Rinse the rice. Peel the ginger, grate it on a fine grater to make 2 tbsp. l. product. Wash the green onions and chop finely.
Подготовьте продукты для ежиков с японским рисом. Рис промойте. Имбирь почистите от кожуры, натрите на мелкой терке, чтобы получилось 2 ст. л. продукта. Зеленый лук помойте, мелко нашинкуйте.
Start preparing the Japanese rice. Dissolve salt in a saucepan of water (3 cups / 600 ml) and bring to a boil. Lower the rice. Turn down the heat. Cook for 4 minutes. Drain the water. Rinse the cereal with warm water and allow excess water to drain.
Займитесь подготовкой японского риса. В кастрюле с водой (3 стакана / 600 мл) растворите соль, доведите до кипения. Спустите рис. Огонь убавьте. Варите 4 минуты. Воду слейте. Крупу ополосните теплой водой, дайте лишней воде стечь.
Knead the minced meat. Mix minced meat, Japanese rice, onion, egg, ginger, soy sauce. Salt and pepper the mixture. Beat the minced meat well 15-20 times.
Замесите фарш. Смешайте фарш, японский рис, лук, яйцо, имбирь, соевый соус. Посолите и поперчите массу. Фарш хорошо отбейте раз 15-20.
Prepare hedgehogs with Japanese rice. Roll the minced meat into balls from 3 to 7 cm in diameter. Fill a deep frying pan with chicken broth and the remaining water (1.5-2 cups). Add sesame oil. Place the hedgehogs, cover with a lid, and bring to a boil. Reduce heat and simmer for 35-40 minutes.
Приготовьте ежики с японским рисом. Из фарша скатайте колобки от 3 до 7 см в диаметре. Глубокую сковороду наполните куриным бульоном и оставшейся водой (1,5-2 стакана). Добавьте кунжутное масло. Выложите ежики, накройте крышкой, доведите до кипения. Огонь убавьте и тушите 35-40 минут.
Serve the hedgehogs with Japanese rice and a side dish of mashed potatoes.
Подавайте ежики с японским рисом с гарниром из картофельного пюре.