Prepare food for hedgehogs with cloves. Wash the rice. Peel the onion and chop with a blender or meat grinder.
Подготовьте продукты для ежиков с гвоздикой. Рис помойте. Лук почистите, измельчите блендером или мясорубкой.
Prepare the cereal. Cook the rice until half cooked. This will take approximately 10-12 minutes.
Подготовьте крупу. Рис сварите до полуготовности. Это займет примерно 10-12 минут.
Make minced meat. Mix minced meat, rice, and onions into a homogeneous mass. Add salt and pepper.
Сделайте фарш. Смешайте в однородную массу мясной фарш, рис, лук. Добавьте соль и перец.
Prepare hedgehogs with cloves. Form the minced meat into palm-sized balls. Fry on both sides until golden brown. Pour water into the pan and bring to a boil. Add tomato paste. Stir. Mix sugar, cloves, cinnamon and flour. Add to hedgehogs. Cover with a lid. Turn down the heat. Simmer for 20-25 minutes.
Приготовьте ежики с гвоздикой. Из фарша сформируйте шарики размером с ладонь. Обжарьте с двух сторон до румяной корочки. Влейте в сковороду воду, доведите до кипения. Добавьте томатную пасту. Размешайте. Смешайте сахар, гвоздику, корицу и муку. Всыпьте к ежикам. Накройте крышкой. Огонь убавьте. Тушите 20-25 минут.
Sprinkle hedgehogs with cloves with herbs and serve.
Посыпьте ежики с гвоздикой зеленью и подайте к столу.