Prepare food for hedgehogs with quinoa. Wash the quinoa, pour boiling water over it, close the container tightly with a lid and leave for 25 minutes to steam. Peel the onion and chop it. Wash the greens and chop finely. Grate the carrots on a medium grater.
Подготовьте продукты для ежиков с киноа. Киноа помойте, залейте кипятком, плотно закройте посуду крышкой и оставьте на 25 минут для запаривания. Лук почистите, измельчите. Зелень помойте, мелко покрошите. Морковь натрите на средней терке.
Make hedgehogs. Mix meat with onions, herbs, salt, pepper, meat seasoning, quinoa. Beat the minced meat to saturate it with oxygen. Roll the minced meat into balls of 40-50 g each.
Сделайте ежики. Смешайте мясо с луком, зеленью, солью, перцем, приправой для мяса, киноа. Отбейте фарш для насыщения кислородом. Скатайте из фарша шарики по 40-50 г.
Prepare the sauce. Heat a frying pan with oil, add carrots and onions. Sauté for 5-7 minutes. Add sour cream, tomato paste, sugar, salt and pepper. Stir. Pour boiling water over it. Simmer for 3-5 minutes.
Подготовьте соус. Нагрейте сковороду с маслом, выложите морковь и лук. Пассеруйте 5-7 минут. Выложите сметану, томатную пасту, сахар, соль и перец. Перемешайте. Залейте кипятком. Тушите 3-5 минут.
Finish cooking the hedgehogs with quinoa. Place the cutlets in the sauce. Bring to a boil. Simmer over low heat for 20-25 minutes.
Завершите приготовление ежиков с киноа. Выложите котлеты в соус. Доведите до кипения. Тушите на медленном огне 20-25 минут.
Divide the hedgehogs with quinoa into plates, pour over the tomato cream sauce and serve.
Разложите ежики с киноа по тарелкам, полейте томатно-сливочным соусом и подайте к столу