If necessary, clean the chicken fillet and lightly pound it, finely grate the cheese. Peel the onion and cut into thin strips, wash the mushrooms and cut into quarters. Dry the mushrooms well before frying so that they form a crispy crust. Preheat the oven to 180°C.
При необходимости очистите куриное филе и слегка отбейте, мелко натрите сыр. Очистите лук и нарежьте тонкой соломкой, грибы промойте и нарежьте четвертинками. Хорошо просушите грибы перед жаркой, чтобы на них образовалась хрустящая корочка. Разогрейте духовку до 180°C.
Salt and pepper the chicken fillet, coat it with mayonnaise and place on a baking sheet.
Посолите и поперчите куриное филе, промажьте его майонезом и выложите на противень.
In heated vegetable oil, fry the onions and mushrooms until golden brown. Then mix them with cheese and place on the chicken.
На разогретом растительном масле обжарьте лук и грибы до золотистой корочки. Затем смешайте их с сыром и выложите на курицу.
Bake the fillet with mushrooms at 180°C for 20 minutes. Serve with your favorite side dish.
Запекайте филе с грибами при 180°C в течение 20 минут. Подавайте с любимым гарниром.