Wash veal and chicken and dry with paper towels. Peel the onions and garlic. Finely chop the veal and chicken, cut the onion into small pieces. Cut the sun-dried tomatoes into two parts. Boil the rice until half cooked for 8-10 minutes, then cool. For serving, wash, dry and chop the dill. Prepare a heat-resistant form, food foil. Turn the oven on 180 degrees.
Телятину и курицу вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Репчатый лук и чеснок почистите. Телятину и курицу мелко порубите, лук нарежьте небольшими кусочками. Вяленые помидоры разрежьте на две части. Рис отварите до полуготовности в течение 8-10 минут, затем остудите. Укроп для подачи вымойте, обсушите, измельчите. Приготовьте жаропрочную форму, пищевую фольгу. Включите духовку на 180 градусов.
Prepare the onions. Fry the onion and garlic in a frying pan with oil for 5-7 minutes until caramelized. Let cool.
Подготовьте лук. Обжарьте лук и чеснок на сковороде с маслом в течение 5-7 минут до карамельного цвета. Дайте остыть.
Make the cutlet base. Combine chopped meat with rice, onion, egg, salt and pepper. Mix well and form into small balls.
Сделайте котлетную основу. Рубленое мясо соедините с рисом, луком, яйцом, солью и перцем. Хорошо перемешайте и слепите небольшие колобки.
Bake the hedgehogs. Grease the bottom of the mold with oil. Lay out the semi-finished products, distribute pieces of sun-dried tomatoes nearby, and pour in sour cream. Cover the pan with food foil and bake for 35-40 minutes. Remove the foil 15 minutes before the end of cooking.
Запеките ежики. Дно формы смажьте маслом. Выложите полуфабрикаты, рядом распределите кусочки вяленых томатов, залейте сметаной. Затяните форму пищевой фольгой и отправьте запекаться на 35-40 минут. За 15 минут до окончания приготовления фольгу снимите.
Serve the hedgehogs with sun-dried tomatoes hot, first sprinkled with chopped dill.
Ежики с вялеными томатами подавайте к столу горячими, преварительно посыпав измельченным укропом.