Peel the carrots, onions and garlic. Prepare the remaining ingredients.
Морковь, лук и чеснок очистите. Подготовьте остальные ингредиенты.
Finely chop the onion and grate the carrots on a fine grater.
Лук мелко порубите, морковь натрите на мелкой терке.
Boil the rice until half cooked in plenty of salted water. Drain the rice in a colander and cool.
Отварите рис до полуготовности в большом количестве подсоленной воды. Откиньте рис на дуршлаг и остудите.
Mix the minced meat, half the onion and boiled rice. Add the egg, salt and pepper. Mix everything well.
Смешайте фарш, половину лука и отварной рис. Добавьте яйцо, посолите и поперчите. Всё хорошо перемешайте.
Form the minced meat into small balls.
Сформируйте из фарша небольшие шарики.
Heat a frying pan with vegetable oil. Fry onions and carrots for 5 minutes.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте лук и морковь 5 минут.
Add tomato paste and water. Stir.
Добавьте томатную пасту и воду. Перемешайте.
Add the hedgehogs to the sauce. Simmer for 10-15 minutes over low heat. The sauce should evaporate a little. Adjust the sauce to the desired taste by adding a little salt, pepper and a pinch of sugar. Squeeze out a clove of garlic.
Ежики отправьте в соус. Тушите 10-15 минут на небольшом огне. Соус должен немного выпариться. Доведите соус до нужного вкуса, добавив немного соли, перца и щепотку сахара. Выдавите зубчик чеснока.
Sprinkle the finished dish with green onion feathers. Bon appetit.
Готовое блюдо посыпьте перышками зеленого лука. Приятного аппетита.