Wash and cut the beef into small pieces, then pass them through a meat grinder. Let the minced meat brew for 25-30 minutes. Peel the onion and chop finely. Remove the husks from the garlic and grind it in a press. Rinse the rice under running water and drain in a colander.
Помойте и нарежьте говядину небольшими кусочками, после чего пропустите их через мясорубку. Дайте фаршу настояться 25-30 минут. Лук очистите, мелко порубите. С чеснока снимите шелуху и измельчите его в прессе. Рис промойте под проточной водой, откиньте на дуршлаг.
Prepare the base for the hedgehogs. Transfer the finished minced meat to a small bowl. Add onions and garlic there. Break the eggs into a bowl, add salt and pepper to taste, and mix thoroughly. Then add rice to the mixture and mix well again.
Подготовьте основу для ежиков. Переложите готовый фарш в небольшую миску. Туда же добавьте лук и чеснок. Разбейте в миску куриные яйца, посолите и поперчите по вкусу, тщательно перемешайте. Затем добавьте к смеси рис, еще раз хорошо перемешайте.
Fry the hedgehogs. Make meat balls of equal size from the base. Pour flour into a flat plate and roll all the hedgehogs in it one by one. Pour a little vegetable oil into the frying pan and wait for it to heat up. Then place the hedgehogs, fry them on all sides until golden brown.
Обжарьте ежики. Из основы слепите одинаковые по размеру мясные шарики. В плоскую тарелку насыпьте муку, обваляйте в ней по очереди все ежики. На сковороду налейте немного растительного масла, дождитесь, когда она разогреется. Затем выложите ежики, обжарьте их со всех сторон до румяной корочки.
Wash the greens, chop finely and sprinkle the dish with it to make it look more appetizing. It is best to use fragrant dill; it is perfect for meat dishes. Serve the hedgehogs with tomato sauce.
Зелень вымойте, мелко порубите и посыпьте ею блюдо, чтобы оно смотрелось аппетитнее. Лучше всего использовать душистый укроп, он прекрасно подходит для мясных блюд. Подайте к ежикам томатный соус.