Rinse the rice and boil until half cooked. Wash the egg. Peel and cut the onions into half rings, halve for the onion bed and onion sauce. Wash the parsley, dry it and chop it finely. To serve, soak the pearl barley in water for 2 hours and boil until tender.
Рис промойте и отварите до полуготовности. Яйцо помойте. Репчатый лук очистите и нарежьте полукольцами, разделите пополам для луковой подушки и лукового соуса. Петрушку промойте, просушите и мелко нарежьте. Перловку для подачи замочите в воде на 2 часа и отварите до готовности.
Prepare the minced meat. Fry the pillow onion for 1 tsp. sunflower oil until golden brown. In a bowl, combine minced meat, semolina, rice, egg, salt and ground black pepper. Stir, knead the minced meat and form balls from it.
Подготовьте фарш. Лук для подушки обжарьте на 1 ч. л. подсолнечного масла до золотистого цвета. В миске соедините фарш, манную крупу, рис, яйцо, соль и черный молотый перец. Перемешайте, вымесите фарш и слепите из него шарики.
Make onion sauce. Melt butter in a frying pan, add olive oil. Place the onion in the pan and simmer for 10 minutes. Add sour cream, salt, pepper. Stir and simmer for another 5 minutes. Then use an immersion blender to puree the sauce.
Сделайте луковый соус. В сковороде растопите сливочное масло, добавьте оливковое масло. Выложите в сковороду лук и тушите 10 минут. Добавьте сметану, соль, перец. Перемешайте и тушите еще 5 минут. Затем с помощью погружного блендера превратите соус в пюре.
Prepare hedgehogs on an onion bed with sauce. Place meat balls in a frying pan on an onion bed, pour in the sauce and simmer under a closed lid for 20 minutes. Add a little water if necessary.
Приготовьте ежики на луковой подушке с соусом. В сковороду на луковую подушку выложите мясные шарики, залейте соусом и тушите под закрытой крышкой 20 минут. При необходимости добавьте немного воды.
Place the hedgehogs on a serving plate along with the onion bed. Place a portion of barley next to it and sprinkle everything with parsley.
Выложите на порционную тарелку ежики вместе с луковой подушкой. Рядом положите порцию перловки и посыпьте все петрушкой.