Rinse the rice and boil until half cooked. Wash the parsley, dry it and separate the leaves from the stem. For sour cream sauce, peel the garlic and pass through a press, rinse the dill, dry and finely chop. Then mix sour cream, mayonnaise, salt, dill and garlic, mix thoroughly. Preheat the oven to 170 degrees.
Рис промойте и отварите до полуготовности. Петрушку промойте, просушите и отделите листья от стебля. Для сметанного соуса чеснок очистите и пропустите через пресс, укроп промойте, просушите и мелко нарежьте. Затем смешайте сметану, майонез, соль, укроп и чеснок, тщательно перемешайте. Духовку разогрейте до 170 градусов.
Prepare the minced meat and filling. Mix minced meat, meat seasoning and salt in a bowl. Add rice and herbes de Provence. Grease a baking dish or baking sheet with sunflower oil. To fill, combine and mix mayonnaise, sour cream and water.
Подготовьте фарш и заливку. Смешайте в миске фарш, приправу для мяса и соль. Добавьте рис и прованские травы. Форму для запекания или противень смажьте подсолнечным маслом. Для заливки соедините и перемешайте майонез, сметану и воду.
Bake the hedgehogs. Form the minced meat into meatballs and place on a baking sheet. Pour the filling over the hedgehogs and place in the oven. Bake hedgehogs with Provençal herbs at 170 degrees for 40-50 minutes until golden brown.
Запеките ежики. Сформуйте из фарша тефтели и выложите на противень. Полейте ежики заливкой и поставьте в духовку. Запеките ежики с прованскими травами при 170 градусах в течение 40-50 минут до золотистой корочки.
Place the hedgehogs in a circle on an oval plate, garnish with parsley leaves and place a gravy boat with sour cream sauce in the middle.
Ежики выложите на овальную тарелку кругом, украсьте листьями петрушки и в середину поставьте соусницу со сметанным соусом.