Peel the potatoes, wash and grate them on a coarse grater, squeeze out the moisture. Wash the champignons, remove dirt and cut into slices. Peel the onion and chop finely. Peel the garlic and pass through a press. Grate the hard cheese on a coarse grater. Wash and dry the lettuce leaves. Line a baking sheet with baking parchment.
Картофель очистите, помойте и натрите на крупной терке, отожмите от влаги. Шампиньоны промойте, удалите загрязнения и нарежьте пластинками. Репчатый лук очистите и мелко нарежьте. Чеснок очистите и пропустите через пресс. Твердый сыр натрите на крупной терке. Листья салата промойте и просушите. Застелите противень пергаментом для выпечки.
Make preparations. Combine the minced meat with all-purpose seasoning and garlic. Stir until smooth. Place the champignons in a heated frying pan with vegetable oil and fry, then add the onion and fry until tender. Add water if necessary.
Сделайте заготовки. Соедините фарш с универсальной приправой и чесноком. Перемешайте до однородности. Шампиньоны выложите на разогретую сковороду с растительным маслом и обжарьте, затем добавьте лук и жарьте до готовности. При необходимости добавьте воды.
Bring the hedgehogs to readiness. Place the minced meat on a baking sheet in the form of 12 cakes. Place mushrooms and onions on top of the minced meat, then potatoes, brush with mayonnaise. Sprinkle each tortilla with cheese and bake in a preheated oven at 180 degrees for 40 minutes.
Доведите ежики до готовности. На противень выложите фарш в виде 12 лепешек. Сверху на фарш выложите грибы с луком, затем картофель, смажьте его майонезом. Посыпьте каждую лепешку сыром и запеките в разогретой духовке при температуре 180 градусов в течение 40 минут.
Decorate the plate with lettuce leaves. Place the finished hedgehogs on a plate. Place a gravy boat with ketchup next to the hedgehogs.
Тарелку украсьте листьями салата. Выложите готовые ежики на тарелку. Рядом с ежиками поставьте соусницу с кетчупом.