Thaw minced chicken in the refrigerator for 5 hours. Peel the onions and garlic, finely chop the onion, pass the garlic through a press. Rinse the rice well and boil until half cooked. Wash the tomatoes, pour boiling water over them, remove the peel and cut into cubes. Wash the hot pepper, remove the stem and seeds. When working with hot peppers, use gloves and separate utensils. Rinse the cilantro. Preheat the oven to 180 degrees. Prepare the parchment.
Куриный фарш разморозьте в холодильнике в течение 5 часов. Репчатый лук и чеснок почистите, лук мелко покрошите, чеснок пропустите через пресс. Рис хорошо промойте и отварите до полуготовности. Помидоры помойте, обдайте кипятком, удалите кожуру и порежьте кубиками. Жгучий перец помойте, удалите плодоножку и семена. При работе со жгучим перцем используйте перчатки и отдельную посуду. Ополосните кинзу. Разогрейте духовку до 180 градусов. Подготовьте пергамент.
Prepare the minced meat. Finely chop the hot pepper. Mix minced chicken, rice, hot pepper, 1 chopped garlic clove, ground coriander and salt.
Приготовьте фарш. Жгучий перец мелко порежьте. Смешайте куриный фарш, рис, жгучий перец, 1 измельченный зубчик чеснока, молотый кориандр и соль.
Bake the hedgehogs. Form small balls from the minced meat and place them on a baking sheet lined with parchment. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 30 minutes.
Запеките ежики. Из фарша сформируйте небольшие шарики, выложите их на застеленный пергаментом противень. Запекайте в разогретой до 180 градусов духовке 30 минут.
Prepare the sauce. In vegetable oil over medium heat, fry the onion and remaining garlic for 3 minutes. Add tomatoes and simmer for 15 minutes. Add salt, pepper mixture, mix well.
Приготовьте соус. На растительном масле на среднем огне обжарьте лук и оставшийся чеснок в течение 3 минут. Добавьте помидоры и тушите 15 минут. Добавьте соль, смесь перцев, хорошо перемешайте.
Serve the hedgehogs with ground coriander, generously pour the sauce over them and garnish with a sprig of cilantro.
Подавайте ежики с молотым кориандром, обильно полив их соусом и украсив веточкой кинзы.