Defrost the minced meat in the refrigerator for 5 hours. Wash the chicken egg. Rinse the rice well and cook until half cooked. Wash the green onions and chop them coarsely. Prepare the steamer.
Фарш разморозьте в холодильнике в течение 5 часов. Куриное яйцо помойте. Рис хорошо промойте и сварите до полуготовности. Зеленый лук помойте и крупно порежьте. Подготовьте пароварку.
Prepare the minced meat. Mix ground beef with rice, egg, black pepper, ginger and salt. Form into small balls.
Подготовьте фарш. Смешайте говяжий фарш с рисом, яйцом, черным перцем, имбирем и солью. Сформируйте небольшие шарики.
Prepare the hedgehogs. Grease the steamer bowl with vegetable oil and place the hedgehogs in it. Steam the hedgehogs for 40 minutes.
Приготовьте ежики. Чашу пароварки смажьте растительным маслом, выложите в нее ежики. Отварите ежики на пару в течение 40 минут.
Make the sauce. Whisk together soy sauce, grain mustard, pesto, lemon juice and ginger. Leave for 10 minutes.
Сделайте соус. Смешайте при помощи венчика соевый соус, зерновую горчицу, соус песто, лимонный сок и имбирь. Оставьте на 10 минут.
Serve the hedgehogs with ground ginger, pour the sauce over them and garnish with green onions.
Подавайте ежики с молотым имбирем, полив их соусом и украсив перьями зеленого лука.