Recipes / Bruschetta with roast beef Брускетта с ростбифом
Nowadays, bruschetta has become a fashionable appetizer, without which feasts and buffets are indispensable. And before, it was a modest snack for Italian peasants, because it was prepared quickly and did not require any special delights: it was fried bread, which was sprinkled with aromatic olive oil, herbs, vegetables, cheeses or meat were added. In our recipe, bruschetta will be complemented by roast beef, as a result of which two national cuisines will come together - Italian and English.
Сегодня брускетта — популярная закуска, без которой не обходятся ни фуршеты, ни праздничные столы. А когда-то это был простой перекус итальянских крестьян: его готовили быстро и без изысков — поджаривали хлеб, сбрызгивали ароматным оливковым маслом, добавляли травы, овощи, сыр или мясо. В нашем варианте брускетта сочетается с ростбифом, объединяя в одном блюде традиции сразу двух кухонь — итальянской и английской.
Steps / Шаги:
Cut the roast beef into thin slices. Peel the red onion and cut into thin strips, peel the garlic and cut in half.
Нарежьте ростбиф тонкими слайсами. Очистите красный лук и нарежьте тонкой соломкой, очистите чеснок и разрежьте пополам.
Heat olive oil in a frying pan and fry the ciabatta until golden brown.
Разогрейте на сковороде оливковое масло и обжарьте чиабатту до золотистой корочки.
Rub both sides of the ciabatta slices with garlic.
Натрите ломтики чиабатты чесноком с обеих сторон.
Spread cream cheese over ciabatta, top with roast beef and red onion and serve.
Нанесите на чиабатту сливочный сыр, выложите ростбиф, красный лук и подавайте.