Defrost the minced meat completely in the refrigerator. Rinse the rice under running water and boil until almost done. Wash the chicken egg. Peel the onions and garlic, finely chop the onion, and chop the garlic in a press. Wash and dry the cilantro, chop finely.
Фарш разморозьте в холодильнике полностью. Рис промойте под проточной водой, отварите почти до готовности. Куриное яйцо помойте. Репчатый лук и чеснок почистите, лук мелко порежьте, чеснок измельчите в прессе. Кинзу помойте и обсушите, мелко нарубите.
Prepare the minced meat. Combine minced chicken, rice, egg, onion, garlic, salt, pepper and sugar in a bowl, mix everything well until smooth.
Подготовьте фарш. Соедините в миске куриный фарш, рис, яйцо, лук, чеснок, соль, перец и сахар, все хорошо перемешайте до однородности.
Cook the sauce with adjika. In a saucepan, mix tomato paste, adjika, sour cream, apple cider vinegar and water. Bring to a boil.
Сварите соус с аджикой. В сотейнике смешайте томатную пасту, аджику, сметану, яблочный уксус и воду. Доведите до кипения.
Prepare hedgehogs with adjika. Form small balls from the minced meat, add to the sauce, and mix gently. Simmer over medium heat with the lid closed for 40 minutes.
Приготовьте ежики с аджикой. Из фарша сформируйте небольшие шарики, переложите в соус, аккуратно перемешайте. Тушите на среднем огне под закрытой крышкой 40 минут.
Serve hedgehogs with adjika, sprinkling them with chopped cilantro.
Подавайте ежики с аджикой, посыпав их измельченной кинзой.