Thaw chicken fillet in the refrigerator for 1 hour. Wash the chicken egg. Peel the onions, wash and cut into large pieces. Pour 0.5 cups of boiling water over couscous and mix well. Prepare your blender and steamer.
Куриное филе разморозьте в холодильнике в течение 1 часа. Куриное яйцо помойте. Репчатый лук очистите, помойте и порежьте крупными кусками. Кускус залейте 0,5 стакана кипятка, хорошо перемешайте. Подготовьте блендер и пароварку.
Make minced chicken. Grind the chicken fillet and onions using a blender or meat grinder. Add egg, salt and couscous.
Сделайте куриный фарш. Куриное филе и репчатый лук измельчите при помощи блендера или мясорубки. Добавьте яйцо, соль и кускус.
Form hedgehogs. Form small balls from the minced meat. Place them in the freezer for 30 minutes.
Сформируйте ежики. Из фарша сформируйте небольшие шарики. Уберите их в морозилку на 30 минут.
Prepare the hedgehogs. Grease the steamer bowl with vegetable oil and place the hedgehogs in it. Steam for 30 minutes.
Приготовьте ежики. Чашу пароварки смажьте растительным маслом, выложите в нее ежики. Варите на пару 30 минут.
Serve hedgehogs with couscous with steamed vegetables.
Подавайте ежики с кускусом с тушеными овощами.