Thaw the minced meat completely in the refrigerator. Wash the tomato, remove the stem and chop finely. Rinse the rice well and boil until half cooked. Peel the onions and finely chop them. Wash and peel the carrots, grate them.
Фарш полностью разморозьте в холодильнике. Помидор помойте, удалите плодоножку, мелко порежьте. Рис хорошо промойте, отварите до полуготовности. Репчатый лук почистите и мелко покрошите. Морковь помойте и почистите, натрите на терке.
Prepare the minced meat and cook the hedgehogs. Mix the minced meat with rice, half the onion, egg, salt and minced meat seasoning. Form the minced meat into small balls. Place them in boiling water and cook for 15 minutes, skimming off the foam.
Приготовьте фарш и сварите ежики. Смешайте мясной фарш с рисом, половиной лука, яйцом, солью и приправой для фарша. Сформируйте из фарша небольшие шарики. Опустите их в кипящую воду, варите 15 минут, снимая пену.
Make the gravy. Fry the carrots and remaining onions in vegetable oil for 3 minutes. Add tomato and tomato paste, simmer for 5 minutes.
Сделайте подливу. Обжарьте морковь и оставшийся лук на растительном масле в течение 3 минут. Добавьте помидор и томатную пасту, тушите 5 минут.
Prepare the hedgehogs. Add 2 cups of broth in which the hedgehogs were cooked to the gravy, cook for 5 minutes. Add the hedgehogs to the sauce and simmer covered for another 10 minutes.
Приготовьте ежики. К подливе добавьте 2 стакана бульона, в котором варились ежики, варите в течение 5 минут. Переложите в подливу ежики, тушите под крышкой еще 10 минут.
Serve the hedgehogs with round rice and mashed potatoes, pouring a generous amount of gravy over everything.
Подавайте ежики с круглым рисом с картофельным пюре, обильно полив все подливой.