Peel and cut the red onion into small cubes in advance. Cut the carrots into strips or grate them on a coarse grater. Wash the rice and boil until half cooked. Wash the parsley and dill and chop finely. Prepare the pan and serving dish.
Заранее очистите и нарежьте мелкими кубиками красный лук. Морковь нарежьте соломкой или потрите на крупной терке. Рис вымойте и отварите до полуготовности. Зелень петрушки и укропа помойте и мелко нарежьте. Подготовьте сковороду и блюдо для подачи.
Prepare the base of the dish. Lightly fry the red onion in a frying pan with a little oil. Transfer the minced meat to a bowl, add onion, rice, egg, salt and pepper to taste, mix well.
Приготовьте основу блюда. На сковороде с небольшим количеством масла слегка обжарьте красный лук. Переложите фарш в миску, добавьте к нему лук, рис, яйцо, соль и перец по вкусу, хорошо перемешайте.
Make the sauce. Fry the carrots in a frying pan with vegetable oil. Pour the tomato juice into a bowl. Add tomato paste, sour cream, fried carrots, flour, salt and pepper. Mix the ingredients thoroughly until the flour is completely dissolved. Add water to the sauce and stir again.
Сделайте соус. Морковь обжарьте на сковороде с растительным маслом. Томатный сок перелейте в пиалу. Туда же добавьте томатную пасту, сметану, обжаренную морковь, муку, соль и перец. Тщательно перемешайте ингредиенты, чтобы мука полностью растворилась. Влейте к соусу воду, перемешайте еще раз.
Put out the hedgehogs. Heat a frying pan with vegetable oil. Form balls from the prepared minced meat. Place them in a frying pan and pour the sauce over them. Cover the dish with a lid and wait until it boils. Then reduce the heat to low and simmer the hedgehogs for another 30 minutes.
Потушите ежики. Сковороду с растительным маслом разогрейте. Из готового фарша сформируйте шарики. Выложите их на сковороду, залейте соусом. Накройте блюдо крышкой, дождитесь кипения. Затем снизьте огонь до минимума и тушите ежики еще 30 минут.
Sprinkle the hedgehogs with chopped herbs and serve them to the table.
Посыпьте ежики рубленой зеленью и подайте их к столу.