Peel and finely chop the onion. Rinse the carrots under cold water, peel them, and then grate them on a coarse grater. Boil the rice until half cooked, rinse the cilantro and finely chop. Set aside some cilantro for serving. Boil the water in advance. Prepare a deep frying pan for stewing.
Очистите и мелко нарежьте лук. Морковь промойте под холодной водой, очистите от кожуры, после чего натрите на крупной терке. Рис отварите до полуготовности, а кинзу ополосните и мелко порубите. Отложите немного кинзы для подачи. Воду заранее вскипятите. Подготовьте глубокую сковороду для тушения.
Make minced meat. Pour some vegetable oil into the frying pan. Place half the onion and carrots there. Place the vegetables over low heat to fry. At the same time, transfer the minced meat into a small container, add the remaining onion to it. Then add rice, egg, cilantro, salt and pepper to taste to the bowl, mix thoroughly.
Сделайте фарш. На сковороду налейте немного растительного масла. Туда же выложите половину лука и морковь. Отправьте овощи на небольшой огонь обжариваться. В это же время переложите фарш в небольшую емкость, добавьте к нему оставшийся лук. Затем добавьте в миску рис, яйцо, кинзу, соль и перец по вкусу, тщательно перемешайте.
Prepare the hedgehogs. Form the minced meat into 10 equal-sized balls. Then place them in a frying pan, add water and cover with a lid. Wait for the dish to boil, then reduce the heat and simmer the hedgehogs for another 20 minutes.
Приготовьте ежики. Из фарша сформируйте 10 одинаковых по размеру шариков. Затем выложите их на сковороду с обжаркой, залейте водой и накройте крышкой. Дождитесь, когда блюдо закипит, после чего убавьте огонь и тушите ежики еще 20 минут.
Stew hedgehogs in tomato sauce. In a separate container, mix tomato paste and flour. Pour in a small amount of water and stir again until the mixture becomes homogeneous. Pour the resulting mixture into the hedgehogs, add a little more salt and pepper, then cover the pan with a lid and leave the dish to simmer for 20-30 minutes.
Потушите ежики в томатной заливке. В отдельной емкости смешайте томатную пасту и муку. Туда же влейте небольшое количество воды, еще раз перемешайте, чтобы масса стала однородной. Полученную смесь влейте к ежикам, добавьте еще немного соли и перца, после чего накройте сковороду крышкой и оставьте блюдо тушиться 20-30 минут.
Serve the finished dish hot with tomato sauce. Garnish the hedgehogs with the remaining cilantro.
Подавайте готовое блюдо горячим вместе с томатной заливкой. Украсьте ежики оставшейся кинзой.