Rinse the wings, preheat the oven to 160°C. Cut off the top phalanges of the wings, as they are too thin and may burn when baked.
Промойте крылья, разогрейте духовку до 160°C. Срежьте верхние фаланги крылышек, т. к. они слишком тонкие и могут сгореть при запекании.
Marinate the wings in a mixture of vegetable oil, paprika, salt, ginger and soy sauce. Place in the refrigerator for 60 minutes.
Замаринуйте крылышки в смеси растительного масла, паприки, соли, имбиря и соевого соуса. Отправьте в холодильник на 60 минут.
Place the marinated wings on a baking sheet and place in the oven preheated to 160°C for 50 minutes. Bake until golden brown.
Выложите замаринованные крылышки на противень и отправьте в духовку, разогретую до 160°C, на 50 минут. Запекайте до золотистой корочки.
Serve hot with your favorite sauce.
Подавайте горячими с любимым соусом.