Defrost the minced meat in the refrigerator for 5 hours. Wash the rice and cook until almost done. Wash the chicken egg. Peel the onions and garlic, finely chop the onion, chop the garlic. Wash and dry the parsley, chop finely. Prepare the foil. Preheat the oven to 180 degrees.
Фарш разморозьте в холодильнике в течение 5 часов. Рис помойте и сварите почти до готовности. Куриное яйцо помойте. Репчатый лук и чеснок почистите, лук мелко покрошите, чеснок измельчите. Петрушку помойте и обсушите, мелко порубите. Подготовьте фольгу. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the minced meat and bake the hedgehogs. Mix minced chicken, rice, egg, one chopped onion, half the chopped garlic, salt, cumin and coriander. Form small balls from the minced meat and place them on a baking sheet lined with foil. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 30 minutes.
Приготовьте фарш и запеките ежики. Смешайте куриный фарш, рис, яйцо, одну нарезанную луковицу, половину измельченного чеснока, соль, зиру и кориандр. Из фарша сформируйте небольшие шарики, выложите их на застеленный фольгой противень. Запекайте в разогретой до 180 градусов духовке 30 минут.
Make the sauce. Fry the remaining onion and garlic in a mixture of vegetable oil and butter over medium heat for 3 minutes. Add flour to fry, fry for 1 minute, stirring constantly. Add chicken broth, salt, mix well, bring to a boil. Add yogurt, simmer for 1 minute.
Сделайте соус. Обжарьте оставшиеся лук и чеснок на смеси растительного и сливочного масла на среднем огне в течение 3 минут. К обжарке добавьте муку, жарьте 1 минуту, постоянно помешивая. Добавьте куриный бульон, соль, хорошо перемешайте, доведите до кипения. Добавьте йогурт, потушите 1 минуту.
Bring the hedgehogs to readiness. Transfer the baked hedgehogs to the sauce, mix gently, and simmer under a closed lid over low heat for 5 minutes.
Доведите ежики до готовности. Переложите запеченные ежики в соус, аккуратно перемешайте, потушите под закрытой крышкой на медленном огне 5 минут.
Serve the hedgehogs with yogurt, sprinkled with chopped parsley.
Подавайте ежики с йогуртом, посыпав их рубленой петрушкой.