Wash the eggs, boil them hard, remove the yolks. Remove all ingredients for the dough and frosting from the refrigerator an hour before cooking to allow them to come to room temperature. Sift the flour. Fill the raisins with water. Preheat the oven to 180 degrees. Prepare your mixer and baking parchment.
Куриные яйца помойте, отварите вкрутую, извлеките желтки. Все ингредиенты для теста и глазури достаньте из холодильника за час до приготовления, чтобы они нагрелись до комнатной температуры. Муку просейте. Изюм залейте водой. Разогрейте духовку до 180 градусов. Подготовьте миксер и пергамент для выпечки.
Prepare the dough. Using a mixer, beat the butter and sugar for 2 minutes. Mash the egg yolks with a fork, add to the butter, continue beating. Add sour cream and vanilla sugar to the mixture. Beat for 1 more minute. Add flour and soda. Knead the dough thoroughly.
Приготовьте тесто. Миксером взбейте сливочное масло с сахаром в течение 2 минут. Яичные желтки разомните вилкой, добавьте к маслу, продолжайте взбивать. Добавьте к смеси сметану и ванильный сахар. Взбивайте еще 1 минуту. Добавьте муку и соду. Тщательно вымесите тесто.
Bake cookies. Form small pancakes from the dough, wrap a raisin in each pancake so that you get a ball. Place the balls on a baking sheet lined with parchment and bake in an oven preheated to 180 degrees for 15 minutes.
Испеките печенье. Из теста сформируйте небольшие блинчики, в каждый блинчик заверните изюминку таким образом, чтобы получился шарик. Выложите шарики на противень, застеленный пергаментом, выпекайте в разогретой до 180 градусов духовке 15 минут.
Decorate the cookies. Melt butter in a saucepan, add sugar, milk and cocoa. Mix thoroughly and bring to a boil. Grate the waffles or grind them in a blender. Dip each cookie ball into the icing, then roll in sprinkles. Place on a plate.
Украсьте печенье. Растопите в сотейнике масло, добавьте сахар, молоко и какао. Тщательно перемешайте, доведите до кипения. Вафли натрите на терке или измельчите в блендере. Каждый шарик печенья окуните в глазурь, затем обваляйте в обсыпке. Выложите на тарелку.
Serve the glazed hedgehogs with a mug of hot, aromatic cocoa.
Подавайте ежики с глазурью с кружкой горячего ароматного какао.