Rinse the rice well and boil until half cooked. Defrost the squid fillet in the refrigerator for 3 hours, wash and remove films. Wash and peel the ginger root. Wash the chicken egg. Wash and dry the cilantro and green onions. Wash the red and yellow peppers, remove the stems and seeds. Wash and peel the carrots. Wash and open the jar of pineapples. Prepare a blender or meat grinder. Preheat the oven to 180 degrees.
Рис хорошо промойте, отварите до полуготовности. Филе кальмара разморозьте в холодильнике в течение 3 часов, помойте, очистите от пленок. Корень имбиря помойте и почистите. Куриное яйцо помойте. Кинзу и зеленый лук помойте и обсушите. Красный и желтый перец помойте, удалите плодоножки и семена. Морковь помойте и почистите. Банку с ананасами помойте и откройте. Подготовьте блендер или мясорубку. Духовку разогрейте до 180 градусов.
Prepare breadcrumbs. Toast the bread in the oven for 8 minutes. Grind the bread in a blender and mix with the seafood spice mixture.
Приготовьте панировочные сухари. Хлеб подсушите в духовке в течение 8 минут. Измельчите хлеб в блендере, перемешайте со смесью специй для морепродуктов.
Prepare the minced meat. In a blender, grind the squid with ginger, egg, flour, cilantro and salt. Add rice, mix well. Form the minced meat into small balls.
Приготовьте фарш. В блендере измельчите кальмары с имбирем, яйцом, мукой, кинзой и солью. Добавьте рис, хорошо перемешайте. Сформируйте из фарша небольшие шарики.
Prepare the vegetables. Grate the carrots. Finely chop the red and yellow peppers. Fry vegetables in vegetable oil over medium heat for 5 minutes.
Подготовьте овощи. Морковь натрите на терке. Красный и желтый перец мелко порежьте. Обжарьте овощи на растительном масле на среднем огне 5 минут.
Make the gravy. To the vegetables, add flour, tomato paste, soy sauce, hot chili sauce, white wine vinegar, canned pineapple with syrup. Add water and mix thoroughly. Boil for 15 minutes without a lid. Add green peas and cook for another 5 minutes.
Сделайте подливу. К овощам добавьте муку, томатную пасту, соевый соус, острый соус чили, белый винный уксус, консервированные ананасы с сиропом. Добавьте воду и тщательно перемешайте. Уваривайте 15 минут без крышки. Добавьте зеленый горошек, проварите еще 5 минут.
Prepare the hedgehogs. Roll each minced meat ball in breadcrumbs, fry in heated vegetable oil over medium heat for 3 minutes on each side.
Приготовьте ежики. Каждый шарик из фарша обваляйте в панировочных сухарях, обжарьте на разогретом растительном масле на среднем огне по 3 минуты с каждой стороны.
Serve the hedgehogs with squid fillets, pouring plenty of sauce over them and garnishing with green onions.
Подавайте ежики с филе кальмара, обильно полив их соусом и украсив перьями зеленого лука.