Prepare food for hedgehogs with liver. Wash the rice. Remove the peel from the garlic. Grate the carrots on a coarse grater, peel the onion and chop into cubes. Heat water for sauce.
Подготовьте продукты для ежиков с печенью. Рис помойте. С чеснока снимите шелуху. Морковь натрите на крупной терке, лук почистите, нашинкуйте кубиками. Нагрейте воду для соуса.
Prepare your liver. Place a piece of liver in a saucepan and cover with water. Cook for 10 minutes. Then grate the offal on a fine grater or grind through a meat grinder.
Займитесь подготовкой печени. Выложите кусок печени в кастрюлю, залейте водой. Варите 10 минут. Затем натрите субпродукт на мелкой терке или прокрутите через мясорубку.
Prepare the rice. Boil the cereal until half cooked; cooking time depends on the variety.
Приготовьте рис. Отварите крупу до полуготовности, время приготовления зависит от сорта.
Make minced meat. Mix liver, rice, egg. Pass the garlic through a press. Salt and pepper.
Сделайте фарш. Смешайте печень, рис, яйцо. Пропустите через пресс чеснок. Посолите, поперчите.
Prepare hedgehogs with beef liver. Make round cutlets from the minced meat with your hands. Roll both sides in flour. Fry in a frying pan until golden brown. Transfer to a separate container.
Приготовьте ежики с говяжьей печенью. Из фарша сделайте руками круглые котлеты. Обваляйте с двух сторон в муке. Обжарьте в сковороде до румяной корочки. Переложите в отдельную емкость.
Make the sauce. In a frying pan, fry the onions and carrots until golden brown, 5-7 minutes. Add 1 tbsp. l. flour (30 g), stir. Add tomato paste and sour cream. Stir. Pour in hot water. Add some salt.
Сделайте соус. На сковороде обжарьте лук и морковь до золотистого цвета 5-7 минут. Всыпьте 1 ст. л. муки (30 г), перемешайте. Добавьте томатную пасту, сметану. Перемешайте. Влейте горячую воду. Посолите.
Finish cooking the hedgehogs with liver. Place the cutlets in the sauce and cover with a lid. Simmer over low heat for 15-20 minutes.
Завершите приготовление ежиков с печенью. Выложите котлеты в соус, накройте крышкой. Тушите на слабом огне 15-20 минут.
Place the hedgehogs with liver on plates, pour over the sauce, and garnish with parsley sprigs.
Выложите ежики с печенью в тарелки, полейте соусом, украсьте веточками петрушки.