Prepare food for hedgehogs in waffle crumbs. Sift the flour.
Подготовьте продукты для ежиков в вафельной крошке. Просейте муку.
Prepare the yolks. Boil the eggs hard for 10 minutes from the moment the water boils. Remove the shell. Remove the yolk and crumble into a bowl.
Подготовьте желтки. Яйца отварите вкрутую 10 минут с момента закипания воды. Снимите скорлупу. Извлеките желток, раскрошите в миску.
Do the test. Using a blender, beat the butter and sugar until smooth. Add the yolk without ceasing to beat. Add sour cream, vanilla sugar, soda. Add flour in portions and make a dough.
Займитесь тестом. С помощью блендера взбейте в однородную массу масло и сахар. Всыпьте желток, не переставая взбивать. Добавьте сметану, ванильный сахар, соду. Порциями всыпьте муку, сделайте тесто.
Prepare the pastries. Make a small cake from the dough, about the size of a tablespoon. Place 1-2 raisins inside. Pinch into a ball. Make these balls from all the dough. Place the preparations on a baking sheet with parchment. Bake at 180 degrees for 12-15 minutes. Cool.
Приготовьте заготовки для пирожных. Из теста слепите лепешку маленького размера, примерно как столовая ложка. Вложите внутрь 1-2 ягодки изюма. Защипните в шарик. Сделайте такие шарики из всего теста. Выложите заготовки на противень с пергаментом. Запекайте при 180 градусах 12-15 минут. Остудите.
Make the frosting and sprinkles while the brownies are cooking. Melt the butter in a saucepan on the stove, pour in the milk, add sugar and cocoa. Mix into a single mass. Bring to a boil. When the glaze begins to thicken, remove from heat. Pour into a wide bowl. Grind the waffles into crumbs in a separate bowl.
Сделайте глазурь и посыпку, пока готовятся пирожные. В кастрюльке на плите растопите масло, влейте молоко, всыпьте сахар и какао. Перемешайте в единую массу. Доведите до кипения. Когда глазурь начнет загустевать, уберите с огня. Перелейте в широкую миску. Вафли измельчите в крошку в отдельной посуде.
Finish the hedgehogs with waffle topping. Dip each cake completely into the frosting, then roll in sprinkles. Place on a flat plate, but do not stack on top of each other.
Завершите приготовление ежиков с вафельной посыпкой. Каждое пирожное полностью обмакните в глазурь, затем обваляйте в посыпке. Выложите на плоскую тарелку, но не кладите друг на друга.
Cool the cakes and serve.
Остудите пирожные и подайте к столу.