Prepare food for hedgehogs. Soak the rice in water for 2 hours. Drain the water, dry the cereal on a towel, and transfer to a plate. Peel the onion and garlic, grate on a fine grater.
Подготовьте продукты для ежиков. Замочите рис в воде на 2 часа. Воду слейте, крупу подсушите на полотенце, переложите в тарелку. Лук и чеснок почистите, натрите на мелкой терке.
Prepare the minced meat. Mix meat, garlic, onion, salt, pepper. Mix with your hands.
Подготовьте фарш. Смешайте мясо, чеснок, лук, соль, перец. Перемешайте руками.
Prepare hedgehogs on parchment. Roll the minced meat into egg-shaped balls, that is, make the cutlets slightly oblong. Roll the pieces in rice, leaving a clean edge of 1 cm on one side. Steam in a double boiler or slow cooker for 40 minutes. Then transfer the finished hedgehogs to a baking sheet with parchment. Sprinkle oil on top. Keep in the oven preheated to 120-130 degrees for 15-20 minutes.
Приготовьте ежики на пергаменте. Из фарша скатайте колобки в форме яйца, то есть сделайте котлеты немного продолговатыми. Обваляйте заготовки в рисе, оставив с одной стороны чистый край в 1 см. Отварите на пару в пароварке или мультиварке 40 минут. Затем готовые ежики переложите на противень с пергаментом. Сверху сбрызните маслом. Подержите в духовке, разогретой до 120-130 градусов, 15-20 минут.
Make a nose and eyes for hedgehogs from olives. Attach them to the edge without rice. Place the cutlets on a plate garnished with parsley leaves and serve.
Сделайте из оливок носик и глазки для ежиков. Прикрепите их к краю без риса. Выложите котлеты на тарелку, украшенную листьями петрушки, и подайте к столу.