Boil the chicken fillet until tender for 20-30 minutes, cool. Hard-boil the eggs, cool in cold water, and peel. Open the jar of champignons and drain the liquid. Wash the potatoes with a brush, boil them in their skins, and peel them. Wash the lettuce leaves and dry them on paper towels.
Куриное филе отварите до готовности в течение 20-30 минут, остудите. Яйца сварите вкрутую, остудите в холодной воде, почистите. Откройте баночку с шампиньонами, слейте жидкость. Картофель вымойте щеткой, отварите в мундире, почистите. Листья салата вымойте, обсушите на бумажных полотенцах.
Grind the food. Cut the chicken, eggs, onions, and champignons into small cubes. Leave a few mushrooms for decoration. Grind the potatoes and cheese using a medium-mesh grater.
Измельчите продукты. Курицу, яйца, лук, шампиньоны нарежьте небольшими кубиками. Несколько грибов оставьте для украшения. Картофель и сыр измельчите при помощи терки со средними ячейками.
Assemble the salad. Line a wide flat dish with lettuce leaves. Spread the potatoes on top in a blob. Lubricate with mayonnaise, do this after each layer. Next add the mushrooms and onions. Then layers of chicken fillet, grated cheese, chopped eggs. Place the salad in the refrigerator for at least 1 hour.
Соберите салат. Широкое плоское блюдо застелите салатными листьями. Сверху распределите картофель в виде капли. Смажьте майонезом, так делайте после каждого слоя. Далее выложите шампиньоны и лук. Затем слои куриного филе, тертого сыра, измельченных яиц. Поставьте салат в холодильник минимум на 1 час.
Finish the salad before serving. Break the chips into long strips. Stick them into the salad, imitating needles. Place whole champignons. Use cloves and black pepper to make eyes and a nose on the face.
Завершите оформление салата перед подачей на стол. Разломайте чипсы на длинные полосочки. Воткните их в салат, имитируя иголки. Выложите целые шампиньоны. Из гвоздики и черного перца сделайте на мордочке глаза и носик.
Serve the salad immediately after final preparation so that the chips do not have time to get soggy.
Подавайте салат на стол сразу после окончательного приготовления, чтобы чипсы не успели размокнуть.