If you use frozen minced meat, defrost it at room temperature in advance. Peel the onions and carrots. Cut the onion into small cubes, chop the carrots with a fine grater. Rinse brown rice under running water and drain in a colander. Wash the greens for serving, dry with paper towels, and chop. Prepare a baking tray and some food foil. Turn on the oven at 180-200 degrees.
Если используете замороженный фарш, заранее разморозьте его при комнатной температуре. Репчатый лук и морковь почистите. Лук нарежьте маленькими кубиками, морковь измельчите мелкой теркой. Бурый рис промойте под проточной водой, откиньте на дуршлаг. Зелень для подачи вымойте, обсушите бумажными полотенцами, измельчите. Приготовьте противень, пищевую фольгу. Включите духовку на 180-200 градусов.
Prepare brown rice. Place rice grains in a saucepan, add water and boil at moderate boil until half cooked for 20 minutes. Stir occasionally. Then drain in a colander and cool.
Подготовьте бурый рис. Рисовые зерна засыпьте в кастрюлю, залейте водой и отваривайте при умеренном кипении до полуготовности в течение 20 минут. Периодически перемешивайте. Затем откиньте на дуршлаг и остудите.
Form hedgehogs. Combine cooled rice with minced meat, onion, egg and carrots. Season with salt and pepper to taste, knead well, roll into balls.
Сформируйте ежики. Остывший рис соедините с фаршем, луком, яйцом и морковью. Приправьте солью и перцем по вкусу, хорошо вымесите, скатайте шарики.
Bake the hedgehogs. Combine tomato juice with sour cream, mix well. Place the semi-finished products on a baking sheet, pour in sour cream and tomato sauce, and cover the baking sheet with foil. Make several small holes to allow steam to escape and place in the oven for 35-45 minutes.
Запеките ежики. Томатный сок соедините со сметаной, хорошо перемешайте. Полуфабрикаты выложите на противень, залейте сметанно-томатным соусом, затяните противень фольгой. Сделайте несколько небольших отверстий для выхода пара и поставьте в духовку на 35-45 минут.
Place the hedgehogs with brown rice on serving plates, pour over the sauce, and sprinkle with chopped herbs.
Ежики с бурым рисом разложите по порционным тарелкам, полейте соусом, присыпьте измельченной зеленью.