Wash the cod fillet, dry with paper towels, cut into medium pieces. Rinse the rice several times until the liquid is transparent, boil until tender for 15-20 minutes, cool. Peel the onion and cut into 4-6 pieces. Prepare the blender. Roast vegetables to serve.
Филе трески вымойте, обсушите бумажными полотенцами, нарежьте средними кусочками. Рис несколько раз промойте до прозрачности жидкости, отварите до готовности в течение 15-20 минут, остудите. Репчатый лук почистите, разрежьте на 4-6 частей. Приготовьте блендер. Запеките овощи для подачи.
Make minced fish. Place cod and onion pieces into a blender bowl and chop. Then beat the egg into the resulting mass, add rice, season with salt and pepper to taste. Knead well until smooth.
Займитесь рыбным фаршем. В чашу блендера загрузите кусочки трески и лука, измельчите. Затем в полученную массу вбейте яйцо, добавьте рис, приправьте солью и перцем по вкусу. Хорошо вымесите до однородности.
Fry the hedgehogs. Make small balls from the minced fish, flatten them slightly, and bread them in flour. Fry in a frying pan with oil for 2-3 minutes on each side.
Пожарьте ежики. Из рыбного фарша слепите шарики небольшого размера, слегка приплюсните их, запанируйте в муке. Обжарьте на сковороде с маслом по 2-3 минуты с каждой стороны.
Stew the fish urchins. Pour approximately 1 cup of water into the pan with the hedgehogs. The liquid should cover the contents of the pan. Cover with a lid, turn the heat to low and cook for 10 minutes. Halfway through cooking, turn the items over to the other side.
Потушите рыбные ежики. В сковороду с ежиками влейте приблизительно 1 стакан воды. Жидкость должна покрывать содержимое сковороды. Накройте крышкой, сделайте слабый огонь и готовьте 10 минут. В середине приготовления переверните изделия на другую сторону.
Serve hedgehogs with cod with a side dish of baked vegetables.
Ежики с треской подайте с гарниром из запеченных овощей.