Peel the ginger root and onion and rinse. Finely chop the onion and grate the ginger on a fine grater. Defrost minced meat if necessary. Wash the rice. Prepare a large, thick-bottomed frying pan for stewing hedgehogs. To serve, wash the cherry tomatoes and cut them into halves.
Корень имбиря и репчатый лук очистите от шкурки и сполосните. Лук мелко нашинкуйте, имбирь натрите на мелкой терке. Мясной фарш при необходимости разморозьте. Рис помойте. Подготовьте вместительную сковороду с толстым дном для тушения ежиков. Помидоры черри для подачи вымойте и разрежьте на половинки.
Prepare the minced meat. Place the minced meat in a deep bowl, crack a chicken egg into it, add flour, add rice, salt and ground black pepper. Knead the minced meat thoroughly until smooth for 10-15 minutes.
Приготовьте фарш. Мясной фарш переложите в глубокую миску, вбейте в него куриное яйцо, всыпьте муку, добавьте рис, соль и черный молотый перец. Тщательно вымесите фарш до однородности в течение 10-15 минут.
Make the gravy. Heat 1 tbsp in a frying pan. l. vegetable oil and fry the onion and ginger for 5-6 minutes, stirring with a wooden spatula. Add tomato paste, salt and sugar and stir well, then pour in soy sauce. Simmer the gravy a little over low heat and add water.
Сделайте подливку. На сковороде разогрейте 1 ст. л. растительного масла и обжарьте лук с имбирем в течение 5-6 минут, помешивая деревянной лопаткой. Добавьте томатную пасту, соль и сахар и хорошо размешайте, а затем влейте соевый соус. Немного протушите подливку на медленном огне и добавьте воды.
Prepare the hedgehogs. In a separate frying pan with a thick bottom, heat 1 tbsp. l. a spoonful of vegetable oil. Using your hands, form equal balls with a diameter of about 4 cm from the minced meat. Fry them in a frying pan on each side for 2 minutes, and then pour in the tomato-soy sauce. Cover the pan with a lid and simmer the hedgehogs for 30 minutes over low heat.
Приготовьте ежики. В отдельной сковороде с толстым дном разогрейте 1 ст. л. ложку растительного масла. Руками сформируйте из мясного фарша одинаковые шарики диаметром примерно 4 см. Обжарьте их на сковороде с каждой стороны по 2 минуты, а затем залейте томатно-соевой подливкой. Закройте сковороду крышкой и тушите ежики 30 минут на медленном огне.
Hedgehogs with spicy soy sauce sauce will go well with boiled spaghetti. Place the spaghetti in a spiral on a flat plate, place a few hedgehogs in the center and pour over the soy sauce. Place cherry tomatoes around the edges.
Ежики с острой подливкой из соевого соуса будут хороши вместе с отварными спагетти. Выложите спагетти на плоскую тарелку по спирали, в центр положите несколько ежиков и полейте соевой подливкой. По краям выложите помидоры черри.